Bibinje 2011.

Po peti, jubilarni put, članovi UBIDR HŽ Podružnica Osijek, ljetovali su u drugoj polovici lipnja 2011. godine, u odmaralištu UBIDR HŽ u Bibinju nadomak Zadra.

Sve troškove boravka članova u Bibinju snosi Podružnica, pa su ovogodišnji korisnici mogli razmišljati isključivo o odmoru.
Moramo svakako spomenuti Podružnicu Ogulin, kojoj je Središnji odbor Udruge prepustio upravljanje ovim objektom, a posebice njihovog voditelja ovog objekta, gospodina Matu Vučića bez kojeg bi ovo bilo nemoguće organizirati. Treba također reći da Mato i njegovi dečki svake godine rade na poboljšanju uvjeta, pa ovo odmaralište od klasičnog radničkog odmarališta u socijalizmu, kakvo je bilo kada su ga preuzeli, prerasta u pravi dragulj među sličnim objektima.

Vratimo se sada na ovogodišnji odmor u Bibinju. U dvije smjene od po pet dana, tamo se je odmaralo šezdesetak članova naše podružnice i prema dostupnim informacijama svi su bili više nego zadovoljni. Vrijeme je također pridonijelo tome, a nije bilo niti velikih gužvi karakterističnih za punu sezonu, pa je odmor to bio u pravom smislu.

Galerijom slika koju prilažemo pokušati ćemo dočarati ugođaj onima koji nisu tamo bili, a one koji su bili podsjetiti na, vjerujemo, lijep odmor. Fotografije su snimili: Krešo, Benjamin i Željko.Domaćin Mate

i Ogulinska ekipa

Iščekivanje, sve je spremno za početak...


I konačno...

Blagajna stiže


I počelo je, počelo...
Na kilažu i liniju se obavezno mora paziti (najbolji način - slavonski način)
Morževi..by Slavonija
I mali izlet u Zadar


I ruka ruku mije . . . samo da znaš. . .Zadovoljna ekipa
Blagajna odlazi

Vidimo se ponovno na godinu.