UBIRR HŽ Podružnica Osijek dobila je, od HŽ "Infrastrukture", na korištenje kontejner u kolodvoru Erdut. Tijekom prošle godine članovi UBIDRHŽ podružnice Osijek počeli su dragovoljno uređivati i pripremati prostor na koji je postavljena sjenica i stanbeni kontejner. Do sada je izvršeno betoniranje prostora, uređena je metalna konstrukcija za nadstrešnicu i krov, te je postavljen kontejner i krov za sjenicu. Također je izvršeno vansko bojenje i krečenje objekta. Zahvaljujući nesebičnom radu i zalaganjem članova podružnice, posebno djelatnika TPV Osijek i njihovog šefa gosp. Darka Petrovića, završeni su vanjski radovi na objektu prije zime. Na proljeće će se nastaviti radovi na daljnjem uređenju kako vanjskog tako i unutrašnjeg prostara.
Sve radove je organizirao i vodio naš član gosp. Ljubomir Herdi koji je nedavno postao i novopečeni umirovljenik. Hvala mu.
Po završetku radova kontejner će poslužiti za druženje i boravak članova koji budu željeli ići u ribolov na rijeku Dunav ili na izlet u Erdutsku planinu, a da se ne moraju vraćati kući, tj. moći će si pripremati razna jela i prespavati u objektu. Planira se u kontejner postaviti četiri kreveta i ugraditi priručna kuhinja.