27. rujna 2010 god., krenula je šesta sezona kuglačke Divlje lige. Prijavljeno je 18 ekipa koje su prema prošlogodišnjim plasmanima podijeljene u "A" i "B" grupu. Ekipa UBIDR-a HŽ svrstana je u grupu "B"

Ekipe grupe "B" sezone 2010-11

  • BELIŠĆE
  • KAFE BAR KOD ĐUKE
  • UBIDR-a HŽ
  • AGIS TKS
  • KLINIČKA BOLNICA OSIJEK

Izmjene u sastavu ekipe su bile neznatne. Ekipu je napustio Ibrahim Borovec, a pristupili su dva nova člana i to Slavko Augustinović i Dražen Pataki. U sezoni 2010/2011 ekipa UBIDR-a HŽ nastupila je u sastavu: Berislav Milojević, Damir Farkaš, Branko Krišto, Bela Ružička, Slavko Augustinović, Dražen Patak, Danijel Nikšić, Zvonimir Tomašević

Nakon 16 pobjeda i bez ijednog poraza u prvom djelu prvenstva, ekipa UBIDR-a HŽ imala je 100% učinak, ni jednu izgubljenu utakmicu, te je uvjerljivo zauzela prvo mjesto u grupi.

I u pojedinačnom dijelu imali su zapaženi uspjeh. U grupi B, HEPovac Anđelko Radić ponio je titulu najboljeg ispred Berislava Milojevića i Danijela Nikšića, dvojca UBIDR-e HŽ.

Za popis bodova po igracu kliknite ovdje

Za osvojeno prvo jesto u grupi dobili su pehar

Kao prvaci grupe plasirali su se u daljne natjecanje.Tako su se u četvrt finalu sastali sa ekipom Hrvatskih Vodaprvenstva i ekipa UBIDR-a HŽ je naletjela na boljeg, te na veliko iznenađenje završila sezonu. Po propozicijama takmičenja igrala se samo jedna utakmica koju su nesretno izgubili.

Na sastanku predstavnika ekipa koje sudjeluju u natjecanju donesena je odluka da će se od iduće sezone natjecanje odvijati u dvije jakosne skupine. Po prvih 5 ekipa iz grupe na kraju sezone 2010/11. ušlo bi u prvu jakosnu skupinu, a ostale i nove ekipe u ulaze u drugu jakosnu skupinu.