Sufinanciranje obrazovanja i potpore za novo zapošljavanje

Poziv pročitajte niže.

Poštovani,

obavještavam Vas o raspisivanju Javnog poziva za sufinanciranje troškova obrazovanja te Javnog poziva za dodjelu potpora za novo zapošljavanje iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji (NN 42/18). Javni pozivi objavljeni su 04. veljače 2019. g. te se zahtjevi za sufinanciranje i dodjelu potpora mogu podnijeti do 05.ožujka 2019. g.

Navedene javne pozive možete pronaći na poveznici https://branitelji.gov.hr/vijesti/javni-pozivi-2268/2268 .

Također, obavještavam Vas da će vezano za navedene javne pozive biti održana radionica za sve zainteresirane. Radionica će se održati 15. veljače 2019. g. u prostorijama Ministarstva hrvatskih branitelja, Bartula Kašića 2a, Osijek (bivši hotel Mursa) u 10 sati.

Stoga Vas molim da obavijestite svoje članove i suborce, kao i djecu smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, te djecu dragovoljaca i HRVI iz Domovinskog rata koji su zainteresirani. Prijave za radionicu primaju se do 13. veljače 2019. g. putem mail-a sanja.ivkovic@branitelji.hr i ruzica.roso@branitelji.hr (potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon i status).

Na radionicu se mogu prijaviti:

  • nezaposleni hrvatskih branitelji (koji nisu u mirovini),
  • nezaposlena djeca smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata,
  • nezaposlena djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata,
  • nezaposlena djeca HRVI iz Domovinskog rata te
  • poslodavci koji bi zapošljavali navedene osobe iz ciljane skupine.

Lijep pozdrav,

Sanja Ivković, dipl. iur.

voditeljica PJ Osijek